21 GENER 2023 – 19:30h

FERRAN PALAU

MINIMALISME POP

75‘+ 30’ DE TASTET

15€

19:30h - TASTET DEL PROJECTE "ROSERONA"

TEATRE AUDITORI DE CARDEDEU – TAC

FERRAN PALAU

Pocs artistes dominen el llenguatge de la sensibilitat i l’emoció com Ferran Palau. El seu minimalisme pop ha anat creixent en profunditat disc rere disc, per trobar el seu propi territori a l’escena alternativa amb una personalitat única. Una música descrita com d’orfebreria melòdica, ambients onírics i lirisme d’autor.

Ferran Palau escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable. Igual d’implacable que la seva música. Al febrer de 2021 Ferran Palau va presentar Parc, el seu cinquè àlbum, on ens parla de nou de l’amor, però aquesta vegada trobem un amor que fa una mica més mal, un que crema una mica més fort. Un amor seduït pel minimalisme i els sintetitzadors que ens guien, a pas lent, a través de l’imaginari de Ferran Palau. I gairebé sense deixar temps per a assimilar-ho, a la fi d’aquest mateix any arriba Joia, un disc nascut sota la influència i l’admiració cap a totes les dones que habiten en el segell Hidden Track Records. Un disc en el qual Ferran Palau torna a la intimitat de la veu i la guitarra, on tot es torna més sincer i honest.

No ha parat ni de tocar ni de gravar des de 2018. És per aquest motiu, que necessita aturar-se i tancar aquesta etapa que tantes bones cançons. Ara bé, abans d’allunyar-se durant un temps dels escenaris, farà els darrers concerts per acomiadar-se com cal. Un d’ells és aquest!

Fitxa artística
Ferran Palau: veu i guitarra
Jordi Matas o Emili Bosch: guitarra i teclats
Joan Pons o Malcus Codolà: bateria
Dani Comas o Jordi Bosch: baix
Segell: Hidden Track Records

ROSERONA

Roserona és el projecte musical de la cardedeuenca Roser Canet, que va començar ara fa dos anys amb la sortida del senzill “sorrasoliaigua”. Després de “Oda a la terrassa”, va començar a gestionar un EP que conté els senzills de “què faig amb tu” “l’escalfor”. Ara mateix, el projecte està en un punt de replantejament i creixement enfocat a presentar-se amb una maduració de so, actitud i idees.
Paral·lelament, ha participat en col·laboracions amb Vienna, Lluc (i Bordas) i Iglú.  En poques ocasions hem pogut veure a Roserona en directe i aquesta en serà una!

ASMUCA (Associació de Músics de Cardedeu) ens convida a gaudir d’aquest concert de descoberta km.0.

Fitxa artística
Roser Canet Pedamonte: veu
Armand Aguilera López: guitarra